Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2006

Hello MacOS !

Το Hello Mac OS (HELlenic LOcalisation) αποτελεί μια προσπάθεια για δωρεάν (ελεύθερο κατά προτίμηση, μιας και Open Source) εξελληνισμό του Mac OS Χ Tiger. Κι αντιγράφω:

"Το Hellenic Localisation έγινε hello και με αυτό το όνομα θα καλωσορίζουμε πλέον στα Ελληνικά και τις επόμενες εκδόσεις του λειτουργικού Mac OS.
Άλλο ένα καινούργιο στοιχείο που έρχεται μαζί με αυτή την έκδοση του εξελληνισμού, είναι και η συνεργασία περισσότερων εθελοντών για να πετύχουμε εγκυρότερο αποτέλεσμα και να εξαλείψουμε πλήρως τα λάθη προηγούμενων εκδόσεων.
Το hello Mac OS! θα εξακολουθήσει να διανέμεται δωρεάν. Είναι προσφορά στους Έλληνες χρήστες Macintosh που δεινοπαθούν για να βρουν έναν δίκαιο τρόπο για να έχουν το αγαπημένο τους λειτουργικό στη μητρική τους γλώσσα. Κάτι που ως γνωστόν απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι ...με τη μέριμνα όμως της Apple."

Προς το παρόν βρίσκεται σε Beta Testing και καλό θα ήταν να βοηθήσουμε όλοι αυτήν την προσπάθεια, εγκαθιστώντας το στο σύστημά μας και αναφέροντας τυχόν λάθη και παραλείψεις στην mailing list του project..

span.fullpost {display:inline;}

Δεν υπάρχουν σχόλια: