Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

Forget Me Not, I'm leaving Safari!


Ένα αξιόλογο plugin για τον αγαπημένο μου browser, είναι το ForgetMeNot, όπου κάθε φορά που εγκαταλείπω τον Safari, επαναφέρει τις σελίδες που ήταν ανοιχτές πριν τον κλείσω (όχι ιδιαίτερα βολικό όταν χρησιμοποιήται στην δουλειά). Αυτή η δυνατότητα υπάρχει κι από το SafariStand, με περισσότερες επιλογές, αλλά κάτι λείπει...
Το ξεχωριστό, είναι το "Undo Close Tab", στην περίπτωση που κλείσει μια καρτέλα κατά λάθος, δεν χάθηκε κι ο κόσμος.. Αυτό το feature ο Opera το έχει εδώ και χρόνια από μόνος του, και κάθε φορά που αλλάζω browser το αναζητώ!

span.fullpost {display:inline;}

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Επίσης τις ίδιες δουλειές και πολλές ακόμα κάνει το (εμπορικό) Saft plugin για τον Σαφάρι - μπορεί να κάνει ad blocking, αναγνωρίζει shortcuts στο Address bar, έχει kiosk mode, session handling και πολλά πολλά άλλα:)

WorldCitizeN είπε...

Όντως, πολύ καλό το Saft!! Αλλά ρε γμτ, να ήταν και free..

Christos Saroglou είπε...

Τι ρουφιάνικο plug in είναι αυτό;
six six six, Μακριά!!!

:-)

WorldCitizeN είπε...

χαχαχαχαχ Γαμάτος :-) Πες το ψέμματα, αν κάθονται κι οι κοπέλες μας στο Mac μας, θα πρέπει να το ανοιγοκλείσουμε για να είμαστε ασφαλείς :-)!

Unknown είπε...

Και εγώ το saft χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγο...μετά παρατήρησα ότι μετά από μάλλον έντονη χρήση έτρωγε crashies...μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τα πήρα και χρησιμοποιω μόνιμα πια το βαρύ firefox.lol?